Fysiofitness weer van start!

Beekbergen, 17 januari 2022

Vanaf heden mogen wij fysiofitness weer opstarten. Volgens de regels van het KNGF zijn deelnemers aan fysiofitness, boven de 18 jaar, verplicht een QR-code te tonen!

Het team van fysio Beekbergen houdt zich aan de vanuit het RIVM opgestelde voorzorgsmaatregelen. Graag ook van uw kant uw voorzorgs- en hygienemaatregelen te nemen, door:

 • wanneer u een afspraak heeft en voor die tijd toch last heeft van koorts, keelpijn, hoesten, loopneus, niezen of andere verkoudheidsklachten, uw afspraak af te zeggen
 • een mondkapje te dragen bij uw bezoek aan ons (niet in de oefenzaal)
 • bij aanvang van fysiofitnes dient u uw QR-code te laten zien
 • max 5 minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn
 • bij binnenkomst en bij vertrek uw handen te desinfecteren
 • uw eigen handdoek mee te nemen
 • 1 1/2 meter afstand regel in acht te nemen, daar waar mogelijk
Afspraak maken

Fysiotherapiepraktijk blijft open!

Beekbergen, 18 december 2021

Zoals in de persconferentie van 18 december 2021 is medegedeeld blijft de fysiotherapiepraktijk gewoon open.
Fysiotherapie valt onder de cruciale beroepen en is daarmee een belangrijke schakel in de gezondheidszorg.
Uiteraard blijven we alle voorzorgsmaatregelen treffen om de zorg ook zo veilig en verantwoord te kunnen blijven bieden.
De fysiofitness kan helaas op basis van de huidige maatregelen niet doorgaan. Voor nu in ieder geval tot en met vrijdag 14 januari 2022.

Afspraak maken

Versoepelingen Corona 

Beekbergen, 1 juni 2021

Vanaf vandaag mogen wij de Fysiofitness weer opstarten!

Afspraak maken

Update Coronabeleid 14 december 2020

Beekbergen, 14 december 2020

Maandag 14 december jl. zijn er door premier Rutte verscherpte maatregelen aangekondigd welke gelden van 15 december 2020 tot 19 januari 2021.

Fysiotherapie is een beroep in de medische zorg (en geen contactberoep zoals een kapper) en zal dus net als de huisartsen met hun werkzaamheden doorgaan.

Wat alleen helaas tot 19 januari 2021 niet door kan gaan is de fysiofitness.

Uiteraard blijven de nodige voorzorgsmaatregelen geldend en wordt u verzocht uw afspraak bij ons af te zeggen, wanneer u klachten of symptomen heeft van het coronavirus.

Het blijft daarnaast uiteraard belangrijk om, in ieders belang, ons te houden aan de reeds genomen voorzorgsmaatregelen!

Afspraak maken

Revalidatie na corona is een langdurig en vaak zwaar traject.
De fysiotherapeut speelt hierin een belangrijke rol.

Beekbergen, 15 juni 2020

FysioFitness gaat weer van start!

Beekbergen, 26 juni 2020

Protocol fysiofitness ivm Corona gebaseerd op de adviezen van het KNGF, RIVM en VWS:

De landelijke maatregelen laten toe dat ook de fysiofitness weer opgepakt kan worden!
Uiteraard wel met borging van uw en onze gezondheid!
Om deze reden volgen wij ook hier een specifiek protocol:

 • Geef het ons aan als u, of één van uw huisgenoten, klachten heeft of heeft gehad als verkoudheid, keelpijn, hoesten, benauwdheid of koorts.
 • Wacht buiten op 1,5 meter afstand van elkaar of in uw auto totdat uw fysiotherapeut u komt ophalen.
 • Deuren worden voor u alleen door ons geopend en gesloten
 • Graag uw handen desinfecteren bij binnenkomst 
 • Uw fysiotherapeut heeft voordat u binnenkomt de fitnessapparatuur en alle mogelijk besmette oppervlakken in de oefenzaal gedesinfecteerd. Dit gebeurt ook weer tijdens en na de fysiofitness. Om deze redenen start de fitness een paar minuten later en eindigt het een paar minuten eerder dan dat u gewend bent.
 • Te allen tijde wordt de ruimte in de oefenzaal geventileerd. Middels het open zetten van de ramen en/of het aanzetten van het ventilatiesysteem.
Afspraak maken

We mogen onze fysiotherapeutische zorg weer uit gaan breiden!

Beekbergen, 4 mei 2020

Dus naast de mogelijkheid van zorg op afstand is het soms ook weer mogelijk om u op de praktijk te behandelen of hiervoor bij u aan huis te komen. De behandelingen op de praktijk of bij u thuis zullen er wel anders uitzien dan dat u tot nog toe gewend was. Wij zijn gehouden aan een strikt protocol om alles voor u en voor ons zo verantwoord mogelijk te laten verlopen. We hebben hiervoor een hygiëneprotocol opgesteld aan de hand van de adviezen van RIVM, VWS, LCHV en KNGF.

Vanaf maandag 4 mei zullen wij alle patiënten die reeds bij ons in behandeling waren benaderen om te overleggen of en hoe we de behandeling weer kunnen hervatten.

Middels ons protocol kunnen we bepalen of we u op de praktijk kunnen behandelen of bij u aan huis komen of dat we toch nog alleen op afstand kunnen behandelen middels een video- of telefonisch consult. De zorgverzekeraars vergoeden deze video- en telefonische consulten op dezelfde manier als een fysiotherapeutische behandeling op de praktijk. 

Was u nog niet bij ons in behandeling, maar wilt u wel graag een afspraak maken, dan kunt u altijd naar de praktijk bellen 055-5064747 of mailen info@fysiobeekbergen.nl  Zijn wij op het moment dat u belt niet in de gelegenheid om op te nemen, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in waarna we u zo snel als mogelijk terug zullen bellen.

Onze fysiofitness groepen mogen helaas nog niet starten. De landelijke maatregelen laten dat nog niet toe. U wordt benaderd als het wel weer is toegestaan.

De werkwijze voor de behandelingen op de praktijk ten tijde van Corona kunt u nalezen onder de volgende link

Toch nog onduidelijkheden? Stel ons telefonisch of via mail gerust uw vraag!

Wij zijn blij dat we onze therapie voor u weer op een verantwoorde manier kunnen gaan opbouwen!

Team Fysiotherapiepraktijk Van Heuven

Afspraak maken