Afscheid na 33 jaar

pand_achterzijde

Beste patiënten en collega’s,

Via deze weg wil ik afscheid van u nemen en u bedanken voor het vertrouwen dat u mij de afgelopen 33 jaar heeft gegeven als fysiotherapeut en manueel therapeut.

Ooit begonnen op een bovenverdieping aan de Hoeven in Beekbergen tot nu huizend in het gezondheidscentrum in Beekbergen. 

Na goed overleg met Fysiotherapiepraktijk Eerbeek en Loenen heb ik besloten om mijn praktijk, Fysiotherapiepraktijk Van Heuven na 33 jaar te staken en de werkzaamheden over te dragen aan Frank van Engen, Bart Hesselink en Peep Oude Vrielink. Wij delen dezelfde visie en zij zullen dit voort gaan zetten in Beekbergen. De overdracht zal 31 mei 2022 plaatsvinden.

Met voldoening kijk ik terug op de vele prettige, humorvolle en inspirerende momenten die mijn werk in de praktijk en het contact met patiënten en collega’s hebben opgeleverd. Ik hoop dat mij nu de gezondheid wordt gegeven om te gaan genieten van mijn gezin en familie.

Wat verandert er voor u als patiënt?

Eigenlijk niet zo heel veel. De praktijk blijft verder voortbestaan in zijn huidige samenstelling en u blijft de bekende behandelaars gewoon zien. 

Door het één worden van Eerbeek/Loenen en Beekbergen wordt het een sterk, uitgebreid team
dat klaar is voor de toekomst. 

Wij hebben besloten geen afscheidsreceptie te houden maar gezamenlijk met het team het glas te heffen op een mooie carrière en op een nieuw begin van Fysio Beekbergen.

Ik wens u een klachtenvrije gezondheid toe.

Met vriendelijk groet,

N.A. van Heuven

fysiotherapeut en manueel therapeut

logo_Fysio Beekbergen