We mogen onze fysiotherapeutische zorg weer uit gaan breiden!

Beekbergen, 4 mei 2020

Dus naast de mogelijkheid van zorg op afstand is het soms ook weer mogelijk om u op de praktijk te behandelen of hiervoor bij u aan huis te komen. De behandelingen op de praktijk of bij u thuis zullen er wel anders uitzien dan dat u tot nog toe gewend was. Wij zijn gehouden aan een strikt protocol om alles voor u en voor ons zo verantwoord mogelijk te laten verlopen. We hebben hiervoor een hygiëneprotocol opgesteld aan de hand van de adviezen van RIVM, VWS, LCHV en KNGF.

Vanaf maandag 4 mei zullen wij alle patiënten die reeds bij ons in behandeling waren benaderen om te overleggen of en hoe we de behandeling weer kunnen hervatten.

Middels ons protocol kunnen we bepalen of we u op de praktijk kunnen behandelen of bij u aan huis komen of dat we toch nog alleen op afstand kunnen behandelen middels een video- of telefonisch consult. De zorgverzekeraars vergoeden deze video- en telefonische consulten op dezelfde manier als een fysiotherapeutische behandeling op de praktijk. 

Was u nog niet bij ons in behandeling, maar wilt u wel graag een afspraak maken, dan kunt u altijd naar de praktijk bellen 055-5064747 of mailen info@fysiobeekbergen.nl  Zijn wij op het moment dat u belt niet in de gelegenheid om op te nemen, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in waarna we u zo snel als mogelijk terug zullen bellen.

Onze fysiofitness groepen mogen helaas nog niet starten. De landelijke maatregelen laten dat nog niet toe. U wordt benaderd als het wel weer is toegestaan.

De werkwijze voor de behandelingen op de praktijk ten tijde van Corona kunt u nalezen onder de volgende link

Toch nog onduidelijkheden? Stel ons telefonisch of via mail gerust uw vraag!

Wij zijn blij dat we onze therapie voor u weer op een verantwoorde manier kunnen gaan opbouwen!

Team Fysiotherapiepraktijk Van Heuven

Corona en het beleid van Fysiotherapiepraktijk Van Heuven Beekbergen

Beekbergen, 25 maart 2020

De situatie rondom het Coronavirus maakt dat wij als fysiotherapeuten u op een andere manier moeten gaan behandelen/begeleiden bij uw klachten. 

Wij kunnen u op dit moment alleen nog op afstand behandelen. Dit kan met behulp van een telefonisch consult, videobellen of emailcontact. Zo kunnen wij u toch nog adviseren, coachen, uw vragen beantwoorden en u onlineoefeningen op maat aanbieden.
Zorgverzekeraars vergoeden dit als een behandeling fysiotherapie.

Indien u al onder behandeling was bij ons nemen wij telefonisch contact met u op om te overleggen wat we hierin voor u kunnen betekenen.

Wilt u zich voor behandeling op afstand aanmelden, dan kan dat via onze website www.fysiobeekbergen.nl of via mail: info@fysiobeekbergen.nl  of telefonisch 055-5064747

U kunt de voicemail inspreken waarna wij u zo spoedig mogelijk terug zullen bellen, uiterlijk de volgende werkdag.  Op ma t/m woe tussen 09:00 – 13:00 uur zijn wij direct telefonisch bereikbaar voor uw vragen en kunnen dan meteen samen met u bepalen wat voor uw klachten de beste vorm van begeleiding/behandeling is. 

We hopen u op deze manier toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in deze bizarre tijd!

Heeft u vragen over het bovenstaande bericht, laat het ons weten.

Voor verdere informatie omtrent het Coronavirus verwijzen wij u naar www.rivm.nl.

Hopelijk tot snel en in goede gezondheid!

Team Van Heuven Beekbergen